Tee varaus! Saman päivän varaukset ei mahdollisia Booking.comin kautta. Tee varaus puhelimitse tai sähköpostitse.

Info

Hännilänsalmi Camping on viihtyisä leirintäalue Viitasaarella, pohjoisessa Keski-Suomessa Keiteleen rannalla. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset niin maitse kuin vesitsekin. Nelostieltä ja Siniseltä tieltä on helppo poiketa.

Katso sijainti »

Uutiset

Varaa majoituksesi ajoissa. Majoittujan/varaajan alaikäraja 23 vuotta

Majoitus

Leirintäalueella on vuokrattavana 21 kpl hirsimökkejä (2, 4 ja 6 hengen), iso sähköliitännöillä varustettu caravan-alue sekä runsaasti telttapaikkoja.

Lemmikkieläimet ovat tervetulleita leirintäalueelle!

Katso hinnasto »
Tee varaus »

Aukioloajat

Olemme avoinna 23.5.2014 – 8.9.2014.

Auringonlasku

Palvelut

Leiriytyjien käytössä on WC- ja suihkutilat, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuus sekä keittiö- ja ruokailutila ja grillikatos. Venelaituriin on mahdollista rantautua suuremmallakin veneellä.

Asiakaskeittiössä on käytössä mikroaaltouuni, kahvinkeittimet, uunit ja liedet, jääkaappi, pesualtaat sekä ruoanlaittovälineet.

Leirintäalueen kahviossa on myytävänä elintarvikkeita ja virvokkeita. Kahviossa on myös terassi sekä anniskeluoikeudet. Aamupala tarjolla tilauksesta. Saatavana myös pienimuotoista ruokapalvelua esim. grilli- ja pasta-aterioita.

Lasten leikkikenttä

Viihde ja vapaa-aika

Vesipedot voivat käydä uimasille Keiteleen vesiin hiekkapohjaisella uimarannalla.

Soutuveneitä, kanootteja ja kajakkeja on myös vuokrattavana. Saunarakennuksessa on kaksi tilavaa perhesaunaa pukuhuoneineen. Lapsille on tarjolla monipuolinen leikkipaikka, jossa mm. trampoliini, pomppulinna, liukumäki ja keinut. Lainattavissa erilaisia ulko- ja sisäpelejä.